Szállás Szilvásvárad, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Heves megye » Szilvásvárad  

Panoráma Vendégház

útitervbe

Szilvásvárad, Liget út 33

  • Panoráma Vendégház, Szilvásvárad

Pihenjen töltse szabadidejét, hétvégéjét nyaraljon Heves megye legszebb helyén Szilvásváradon!! Csendes nyugodt környezetben várja a pihenni vágyókat a Panoráma vendégház! A központtól nem messze található, így előnyös fekvése miatt a látnivalók megközelítése egyszerű!
A vendégházunk 3 szobával, konyhával, fürdőszobával 10fő kényelmes pihenését teszi lehetővé. Egész évben várjuk kedves vendégeinket!Kevés olyan település akad, amely kis méretével ellentétben oly sok ajándékát őrzi a természetnek és az emberi szellemnek, mint Szilvásvárad. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja a pihenni, túrázni vágyóknak. Hazánk egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Szalajka-völgy, ahol a látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss, tiszta levegőt, a nyugalmat. A völgyben elénk táruló patakok, vízesések, pisztrángostavak csodás látványt nyújtanak. Az Ősember-barlang, a múzeumok, a vadaspark látogatása elengedhetetlen része kirándulásunknak, akárcsak az erdei kisvasúttal történő utazás.

Szilvásvárad ad otthont a világhírű lipicai ménesnek. A törzsménistálló, a kocsimúzeum, a lovastörténeti kiállítás, a legelő ménes megtekintése mind-mind felejthetetlen élményt nyújt. Itt található hazánk egyetlen református körtemploma, a Bükkbe vezető tanösvény végén magasodó Millenniumi Kilátó, de a börtönmúzeum is várja a településre érkezőket.


Panoráma Vendégház, Szilvásvárad foglalás szobák, árak

A vendégház kiadó apartmanként nagycsaládosoknak vagy nagyobb baráti társaságnak 10 férőhellyel. Napi 25000.ft,+ IFA. 6 főre 15000+ IFA/éj.Szobánként 2000ft/fő+IFA 3éves kor alatti gyermekeknek ingyenes!!14 éves korig 1800ft. Az áraink Június 1.-től,

nem szükséges regisztráció

2 000 Ft

/1fő/1éj-től

Értékelések  Írjon értékelést

Házirend

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben